Blog

Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts”

HBO Max ka njoftuar ribashkimin të aktoreve të filmit Harry Potter. Me titullin: Harry Potter 20th Anniversary Return to Hogwarts, tashmë është zyrtar dhe publikimi i tij do të shfaqet më 1 janar 2022 në Angli. Fansat për herë të parë do të shohin disa prapaskenë gjatë xhirimeve. Do të ketë edhe disa intervista me aktorët e preferuar. Skenat me miqtë do të ringjallin edhe një herë magjinë e këtij seriali. Disa pjesë janë shfaqur në Youtube ndërkohë që ne në Shqipëri po presim me padurim të shohim pjesën e plotë të këtij ribashkimi që e kemi pritur kaq kohë.

Related Articles

Back to top button