July 1, 2021

  Vex King Good Vibes , Good Life

  Good Vibes , Good Life Lexo ne shqip ketu Vex King has had a difficult childhood. He overcame the difficulties…
  April 24, 2021

  Iliad – Homer

  Iliada – Homeri Lexo ketu The events of the Iliad are set in the last year of the Trojan War.…
  April 24, 2021

  ANGELS DIE DIFFERENTLY DRENUSHA ZAJMI

  ENGJËJT VDESIN NDRYSHE DRENUSHA ZAJMI Lexo ketu Eh, until now, in vain I thought you knew me well, but you…
  April 23, 2021

  How to overcome anxiety and start living by Dale Carnegie

  Si te mposhtesh shqetesimet dhe te fillosh te jetosh nga Dale Carnegie Lexo ketu “How to overcome worries and start…
  April 25, 2021

  Rare pantheon Rexhep Qosja

  Panteoni i rralluar Rexhep Qosja Lexo ketu Rexhep Qosja was born on June 25, 1936 in Vuthaj in Kelmendi, Montenegro,…
  May 16, 2021

  The psychology of success 1: how to make friends and gain people’s support by Dale Carnegie

  Psikologjia e suksesit 1: si të krijoni miq dhe të fitoni përkrahjen e njerëzve Lexo ketu The first book in…
  Back to top button